God förmiddag

Festen igår blev lyckad! Förutom att grillningen tog låång tid. Mycket kött som skulle grillas o endast en grill då han som skulle ta med sig en extra glömde det... Men tillslut blev alla mätta o belåtna! =)

Nu har jag diskat, torkat alla bord, tvättat en maskin tvätt, damsugit övrallt o Celine har ätit "lunch" o sover nu sin förmiddags lur! Våra nattgäster har inte synts till än! =) Ja, vissa är ju barnledig o kan sova ut efter en fest! =)

Nu ringde mamma från spanien! Dom hade det bara bra där. Varm o skönt! Moster o bror fick just nu massage på stranden...Härligt!

Idag blir det nog en vilo dag! Vart ju ganska sent igår, men uppstigning 8.30 ändå! Karin o magnus kanske kommer förbi här en sväng. Vi får se vad det blir.

I morgon blir det nog en sväng o kolla efter lite tapeter till köket! Det är ju nästa projekt är det tänkt. Så ska trappen målas oxå. Det är bara den kvar nu i hallen. Har ju varit klar ett tag nu med målningen, men inte tagit nå kort än, men det kommer snart!
Kom på det nu oxå att vi tog inga kort alls igår!! Glömde helt bort det.

Nu ska jag passa på att vila lite medans lill tösa sover!

 

Gokväll


Ska strax lägga mig men skriver ett litet inlägg innan.

Idag har vi vart på Dollar i Härnösand. Brukar åka dit en sväng ibland. Alltid är det nå kul man hittar. Vi köpte tallrikar där för ett tag sedan, 8 stycken, men vi kom på att vi ville ha några fler så det var därför vi for dit idag. Och som tur var så fanns dom kvar!! Nu har vi 12 av dom. Bra det om man är nå stycken! På Lördag ska vi ha grillfest o då blir vi 10 pers plus lite barn oxå..Då vill man ju ha lika tallrikar såklart! =)
Annars köpte vi inge speciellt, lite smått o gott bara.

Igår hade jag besök av Emma o Sara m. barn! Kul kul! Celine fick massa fina kläder efter Tuvalie! En baddräkt bla. Jättebra! Nu kan vi åka o baby bada! =)

Imorgon åker mamma, moster, bror+tjej till Mallis en vecka! Jag önskar alla en trevlig resa! =)
Vi åker med mamma nästa sommar då Celine är lite större istället.

Nä, nu ska jag krypa ned brevid min dotter! Godnatt!

Maria Mena

Fastnade för den här låten då jag hittade den i en blogg jag brukar läsa. Har inte hunnit lyssna så mycket på hennes andra låtar än, men denna gillar jag iaf! =)



Ommöblering

Hela dagen har vi fixat i sovrummet idag. Flyttat garderober hit o dit och tagit ut en o in en annan. Men jag är inte helt nöjd med resultatet. Skulle helst vilja ta bort alla garderober från sovrummet o ha en byrå elle nåt i stället. Men det är ju bra med plats för kläderna i dom så dom får nog vara kvar...Vill ju samtidigt ha kläderna i sovrummet... Ja, det är inte lätt ibland! =) Jaja, fick ju rensa bort en hel del iaf. Har ju inte riktigt samma storlek nu som innan graviditeten..=)

I morgon blir det Birsta med mamma. Hon har lite ärenden och vi  ska kolla på en ny sterio som vi sett i ett reklamblad. Det är en som man hänger på väggen. Har länge velat haft en sån för att slippa den stora klumpen jag har nu. Den spelar även mp3 vilket är super då jag har några ljudböcker på mp3 skiva. Dom är ju bra mycket billigare än vanliga ljudböcker.
Tycker det är fel att dom är så dyra att köpa. jag tänker framför allt på alla blinda som inte har något val, som måste lyssna på böcker. Tycker det är lite orättvist att jag kan gå och köpa en pocket för ca 39 kr medans en blind person måste betala typ 200-300 kr för samma bok!! Vad är det som måste kosta så mycket vid tillverkning av en ljudbok egentligen??

Nä, nu ska jag fika lite! Hears!

Bra kvalite

Man får det man betalar för... 14 par för 100 lappen var det...

Efter knappt två timmars användning. Kanon kvalité va! ? =)

Störd brud alltså

Har kollat på en riktigt blåst tjej på hennes videobloggningar. Hon är helt för mycket!!! Är nästan övertygad om att hon bara spelar ett spel, eller jag hoppas verkligen det iaf! För så som hon är kan man bara inte vara på riktigt. Jag tänker inte länka till hennes blogg, för då får hon fler läsare och det är ju precis det hon vill ju! Men hon är helt för mycket! Hon klättrar TYVÄRR på alla blogglistor och hennes klipp sprids som en eld på youtube och hon är helnöjd! Men ingen kollar för att de tycker hon är intressant, utan för att hon är så fruktansvärt pinsam och gör ju bort sig totalt! (det förstår man om man läser kommentarerna folk skrivit) Ångrar att jag överhuvudtaget bidragit till ännu en unik besökare idag på hennes blogg...Hua!


Måste tillägga att de flesta av kommentarerna hon får är riktigt otrevliga. Folk kallar henne fruktansvärda saker och ber henne dö och hotar att döda henne... Det tycker jag är hemskt faktiskt. Efter ett av inläggen hade hon fått över 600 kommentarer och i stort sett alla var elaka och nedlåtande. Man kan v'äl bara strunta i att läsa hennes blogg om man känner så då. Jag ska inte gå in på den igen iaf.

Sitta själv

Idag har lillan suttit själv utan stöd flera gånger! Lillgumman min! Det går så fort med dom små trollen! =)

Har varit hos mamma hela dagen idag i stort sett. Har bara softat där och fått jättegod fläskfilé gryta med färsk pasta. Jättegott var det mamma! =)

Nu ska lillan nattas sen blir det lite tv-mys för oss vuxna! =)

2 år

Idag är det två år sedan vi flyttade in i vårt hus!! Oj oj vad tiden går fort!

Hemma igen!

Ja, nu är vi hemma igen efter några härliga dagar i Junsele. Vi har haft det jättebra. Det är verkligen avkopplande att vara där. Inga måsten, utan bara ta allt som det kommer liksom.
Jugge håller ju på att renovera sommarstugan där så han har spikat panel i den mm. Så var vi ut på en runda och kollade till lite älg pass inför höstens jakt. Alla i jaktlaget får några pass var som dom har ansvar att se över innan jakten. Se till så det är bra skjutbaner utan sly och att det finns ved mm.
På onsdagen kom Jugges farmor till Vällinberget! Det var kul att få träffa henne oxå. har ju inte gjort det tidigare för hon bor i Dorotea och det har liksom aldrig blivit av.

Längtar tills sommarstugan är klar!! Kommer bli såå fint! Den är alldeles lagom med stor hall, sovrum och kök och vardagsrum.

Idag ringde sköterskan från jobbet och frågade om jag kunde jobba på söndag. Meen det är ju lite svårt då jag fortfarande helammar...Men snart kan jag ju börja jobba lite extra iaf. Kan vara skönt att mjukstarta lite så innan man kör igång på allvar igen. Får se när det blir.

Ikväll har vi varit på Selånger marknad en sväng. Trodde det skulle vara lungt där ikväll, men det var jätte mycket folk och alla knallar hade öppnat.
Köpte trosor och strumpor som vanligt! =) Köpte en body och strumpor till lillan oxå.

Lite bilder nu från Vällingberget:

Lillan ville köra en bit...

Lååång väg

Go kinderna! =)

Fyra generationer Strömqvist =)



Grillning till middag

Farfar ute me lillan

Lillan o farmor

Älgpass.. Kul att stå här en heldag i spöregn då??

Ett till pass men Jugge byggde ett nytt där ist Mycket bättre =)

Ute på en prommis



Kvällsbad i diskhon =)

celine gillar att bada =)

Go gumma min!

Celine med farmor och farfar


Det var några av dom... Har fotat renoveringen av sommarstugan oxå ända från början, men det kommer senare!
Nä, nu blir det sängen för mig iaf! Godnatt!

...

Är i Vällingberget, Junsele! Har härliga dagar med lugn och ro! Uppdaterar mer när jag kommer hem.

Haha!!

Så tokigt det kan bli!! =) Ganska kul grej faktiskt!


 

1. Gå till inkorgen i din mobiltelefon
2. Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:en

3. Fråga 1 - första meningen i första sms:et

4. Fråga 2 - första meningen i andra sms:et, o.s.v




Här kommer mina svar:

1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?Haha

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis? Ja, mys!

3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss? Jag och M ligger i hennes säng och lyssnar på Olle Nyman :-)

4. Vad är det värsta du skulle kunna säga åt din fiende? Sover du?

5. Vad skulle du skrika om du vann en miljon? Vad var det där glidmedlet man kunde ha i håret för nåt?

6. Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom? Tack, jag vet att du har rätt...

7. Vad vill du höra mest av allt? Det kanske lät sjukt det där smset "alltid nåt"

8. Vad kommer bli dina sista ord i livet? Hjärnan säger en sak och de jävla känslorna en annan

9. Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom? mmm, men S ringde för en stund sedan o sa att det var ett fult men o att J inte verkade på...


Men va??

Blir åter igen brydd över valet av bild till en händelse det skrevs om i Aftonbladet...

Den amerikanska talkshowdrottningen Oprah Winfrey stäms på ofattbara 1,2 biljoner (trilion på engelska) dollar, cirka 8 600 miljarder kronor. Den gigantiska summan motsvarar i runda slängar tre gånger Sveriges BNP.

Den här bilden var brevid rubriken: Oprah stämd på 1 200 miljarder

Sen när man klickat på rubriken ser man den här bilden:

Visst har hon ruggigt mycket pengar, men åndå liksom, lite less kan man väl se ut när man blir stämd på så ofattbart mycket pengar?? Här ser hon ju helnöjd ut!


...ink...

Gillar skarpt tatuerings programmen LA ink och miami ink! Dom är ju ruggigt duktiga allihopa!! Undrar vad det kostar att gadda sig där då...och så resan på det då...
Blir lite sugen att göra en när jag kollar på programmen! Jugge ska ju göra en snart, kanske passar på då jag med. =)



Både igår och idag har vi mest varit ute och myst! Celine älskar att vara ute och titta och lyssna på allt spännande!
Har inte mer o skriva just nu så jag bjuder på lite pictures ist från de senaste dagarna

Mys i hängmattan

...

Testar kläderna vi köpte i Åsele



Dagens body är från Pia o Ylva! (arb komp)

Nöjd i vagnen

Det är ju Lördag...

Tog mig en iskall Calsberg! Non-alcoholic of course. Gott ändå! =)


Stöde marknad mm

Igår var vi på Stöde marknad. Den är ju ganska liten men det är ju lite mysigt ändå. Vi träffade upp Sussie, Emil o Milo där. Jag o Sussie åkte karusell i spöregnet! Två stycken åkte vi å det var skitkuul! =) Älskar karuseller!! Blev genomblöt men det var det nästan värt! =) Köpte inget speciellt utom lite sockar till Celine. Lite bilder kommer här, inte så bra men ändå! =)





På väg av...





Lillan blev trött å sommnade ganska på vägen hem.



Idag har jag varit hos brorsan hela dagen. Vi har fotat Celine med Kristinas braiga kamera! Så fick jag middag där oxå. Kristina hade gjort fantastiskt god tacogratäng! Mumsigt värre!
Är lite sugen på en riktig kamera, men dom är ju såå dyyr!! Elle tre fyra tusen finns dom ju tydligen för men jag tycker att det är lite mycket ändå...Men det blir ju så fina kort! Vi tog över 200 bilder! Visar bara nåt nu, lägger ut fler senare.







Stor mening då

Har bestämt mig för att dra in på sötsaker under veckorna. Så veckan som gått gick jättebra! Åt inte en enda onyttig sak. Så kom fredagen, o vad gör jag då? Jo, jag smäller i mig tio småkakor på en gång!! Hade jag då inte lika gärna kunnat avnjuta två kakor varje dag istället?! 

RSS 2.0