Drakborgen

Idag har vi varit ledig hela familjen så på em drog vi till Birsta och Drakborken till Celines stora förtjusning! =) Blev middag i Birsta oxå och sedan sorhandling! Är ju underbart att komma hem och fylla på i alla skåp! Love it!
Lite bilder från borgen:























En mysig em blev det med massa bus oxå! Nu väntar sängen, jobb tidigt i morgon!


Söndag

Sorry för dålig uppdatering, men har helt enkelt inte haft tid att blogga! Har jobbat rätt mycket några dagar och i helgen har det varit firande av min födelsedag. Igår, på själva födelsedagen var vi till Hassela och hade en toppen dag med riktigt härlig åkning! Var slaskigt och mjukt i backen så jag vågade till å med hoppa lite! Kul! Riktgt nice att få fira sin födelsedag i backen!

Idag blev min dag förstörd redan vid 07.20 då jag blev utbeordrad att åka till jobbet då det var kris på avdelningen och inga vikarier fanns tillgängliga. Kändes riktigt surt då jag hade planer på att städa och baka och fixa för kalaset som var planerat till eftermiddagen.
Men det gick bra att jobba. Var bara till 12.00 så det var ju skönt iallafall. Hann hem å ta en dusch innan gästerna kom vid 14 tiden. Då blev det mumsig smörgåstårta!

Nu ska jag krypa ner å läsa lite tror jag minsann. Jobb heela veckan så det är lika bra att vila lite!

Möte en vacker, ledig dag

Är ledig idag men har ett tre timmars möte mellan 13-16 på jobbet...Känns ju sådär faktiskt en dag som denna...Men det är ju obligatoriskt så det är bara att gilla läget då. Tycker bara det är en så dum tid då hela dagen blir förstörd. Vore väl bättre att lägga det mellan kanske 10-13 istället.

Bäst att äta nåt innan jag åker kanske! Ha en härlig dag!




Ledig, pass och besiktining

Ledig idag efter en jobbarhelg! Hela familjen är ledig idag så då ska vi passa på att göra pass åt lilltjejen. Båda föräldrarna måste var med när man ska göra pass till sitt barn. Hon tycker det ska bli spännande lillan att åka till polisen och knäppa kort. Får se hon hon kan sitta stilla. Haha!

På eftermiddagen ska vi besikta våra bilar. Hoppas de rullar igenom ua. Är det nåt som är tråkiga utgifter så är det väl då det gäller bil grejjer!

Bäst att göra sig klar och bege sig mot stationen. Antar att det är lite mindre folk där nu på morgonen!


RSS 2.0