6 veckor

Måste ju berömma mig själv lite idag! Det är nämligen 6 veckor sedan jag åt en chokladbit idag! Inte några andra gosaker heller har jag ätit! Var ju dagligen förut så det har inte varit så lätt alla gånger. Värst är det på jobbet där det bakats både kladdkaka, winerbröd, härliga pajer mm. Då har jag druckit en svart kopp kaffe medans alla andra mumsat på! Men har man bestämt sig så har man!
Har dock inte blivit så mycket prommisar förra veckan då jag varit lite förkyld. Men nu är jag på G igen och till veckan blir det Bergsåker runt igen ett par gånger!
Viktnedgång hitills är 1,7 kg. Inte mycket, men mer ska det bli!

Nu måste jag bege mig till jobbet! Ha en mysig söndag!

Shopping och paket

God morgon!

Då jag fick en trevlig överraskning på kontot igår så tänkte jag ha en liten shoppingdag idag! Först staden och sen Birsta! Ska köpa lite smink och lite nya kläder. Kul kul!

Har ett paket från Jotex i kovland som jag ska hämta idag oxå! Beställde det strax efter jul så jag har glömt vad det var! Haha! Ska bli spännande!

Ha en bra Lördag! Det ska jag!








The secret life of us

Kollade alltid på den här serien när den gick på tvn! Den var jättebra! Var lite skumma karaktärer i den och massa intriger och kärlek! Skulle vilja se den igen men vet inte var jag ska få tag i den... Kom att tänka på den nu då jag ska börja se en annan serie med en av tjejerna som är med i denna. Var det någon fler som såg den? "The secret life of us" heter den.
Kom ihåg att det var min bror som sa att jag skulle börja se den. Han trodde att det var nåt för mig. Så rätt han hade! Haha! Satt Alltid bänkad!



Är hon inte skön?!

Haha! Gillar henne skarpt! Hon bjuder verkligen på sig själv och är bara så frän helt enkelt! Ser fram emot säsong två av svenska hollywoodfruar!




Det här med hennes läppstiftsberoende är ju extre kul eftersom jag är Exakt likadan själv. Fast med cerat. Måste ALLTID ha ett cerat tillgängligt. Annars får jag panik!! Haha!



RSS 2.0