Hej!

Sitter och dricker lite kaffe och lyssnar på country och bara myser! Snart dags för en dusch och förberedelser inför ett kvällspass!

Härliga dagar nu och nedräkningen till ledighet har börjat! 8.e Juni är sista passet och sen får jag se när jag börjar jobba igen. Slutet på augusti gissar jag på att det blir. Håller på att planera semestern nu. Måste kolla vilket datum inskolningen på dagis börjar oxå..

I helgen var jag å Jugge på bio. Såg The bounty hunter! Helt ok film faktiskt! Över förväntan!

Dags att hoppa in i duschen nu då! Ha en härlig tisdag!

TACK snällaste Michaela!

Har fått snyggaste väskan ever av supergulliga michaela på jobbet! En ROSA Billabong väska! Även Celine fick presenter av henne, ett linne och ett par kortbyxor, även dom Billabong bägge två! Är så fina saker och jag är otroligt glad för väskan!
Bilder:

Är inte riktigt så ljus i verkligheten..

Är lite som en klänning nu men kommer passa perfekt i sommar!



Jag och Celine kommer vara sommarens snyggaste brudar nu! ;)

 

 


Påsken 2010

I år var vi i Junsele över påsk. Jugges familj är där varje år över påsken men för mig var det första gången i vällingberget med snö! Har ju alltid jobbat påsken tidigare år...Det har varit mysigt där, men nog tycker jag att det är mysigare där på sommaren. Lite bökigt att elda hela tiden och att gå på ute dass när det är kallt..dessutom hade vattnet frusigt så det var till att tvätta sig som de gjorde förr! Ta in snö, koka upp, lägga i balja och tvätta sig! Gick ju bra det oxå! Hade faktiskt lite dunkar med vanligt vatten med oss oxå så det gick bra.

Har faktiskt inte ätit en ända karamell eller gosak på HELA helgen! Men alla andra har mumsat på så det har inte varit så lätt...4 kilo ner nu! Heja mej! Haha!

Lite bilder:





Matdags

Celine ritar!



Mysig sovstund

Nu blir det desperate!

 


RSS 2.0