..

Det är inte bara till utseendet hon är lik sin pappa. Här sitter hon och läser Svensk Jakt under toabesöket!


Snowboard

Idag var det Äntligen dags för lite snowboard åkning! Har haft kraftig abstinens då jag inte åkte nåt alls under förra säsongen.
Jag och Jugge var till sidsjöbacken. Är lite kort backe men den kändes ganska lagom idag då det var så länge sedan. Blev rätt slut i kroppen efteråt ändå liksom!
Lillgumman var hemma hos mormor och busade medans. Märkte nog knappt av att vi var borta tror jag. Haha!

Blev inte så mycket kort knäppta då det var rätt kallt utan handskar i -20 grader! Men några blev det som jag bjuder på här:


Rakt och fint kort i liften...




Mer än så blev det inte denna gång. Men det dröjer nog inte så länge till nästa gång! Är ju så kul att åka! 




1 år...

Why, Why did you go, why did you go away?

28 Januari för ett år sedan började som en helt vanlig dag. Om det bara kunde ha fått vara en helt vanlig dag. Men det fick inte det. Någonting ofattbart hände strax efter sju den kvällen. Någonting som vände upp och ner på hela min värld.
Frågan varför har frågats massor av gånger under detta år. VARFÖR var Poppe tvungen att lämna oss? Varför, varför, varför?! Det finns inget svar på den frågan. Ingen vet varför. Kanske får vi en dag ett svar. Kanske får jag en dag träffa honom igen. När det känns som jobbigast brukar jag tänka så. Att en dag, då träffas vi igen.

Hur länge får man sörja? Jag är inte klar på långa vägar.... Det är fortfarande fruktansvärt jobbigt ibland. Orkar inte tänka för mycket, det gör för ont helt enkelt.


Tack mina vänner för ert stöd. Ett särskilt tack till Hanna som alltid finns där och som stöttat mig otroligt mycket i detta! Ditt sms imorse värmer än! Love you gumman!

Låtarna nedan valde mamma till begravningen. Jag var inte där, men gråter ändå varje gång jag hör dom.









Hej

Då har man jobbat en vecka då! Har gått bra, känns lite som man inte varit därifrån mer än ett par veckor. Nu är man inne i det igen liksom. Har jobbat hela helgen oxå. Nu är det bara i morgon kvar sen är man ledig ett par dagar igen.
Kul att träffa alla igen! Alla anhöriga oxå som är så gulliga! En dotter till en dam kom och gav mig en stor kram och var jätte glad att jag var tillbaka! Jättekul ju! Då vet man ju att de är nöjda med en. En bekreftelse liksom. Har även jättefina arbetskamrater som gör att det trots allt känns rätt okej att jobba ändå!


Men det är ju trist att man inte får gosa med denna lilla goding hela dagarna längre!







 

 

 

 


.

Känns skumt att börja jobba i morgon... Känns som att jag ska hoppa in ett pass bara som jag gjort några gånger nu. Men så är det ju faktiskt inte. Nu kör jag liksom igång på allvar igen. Men det tar väl bara ett par dagar så är man inne i det igen. Brukar ju gå rätt fort att ställa om sig och vänja sig.

Idag har Celine stått helt själv flera ggr. utan att hålla i sig i nåt! Står flera sekunder åt gången. Hon tycker att det är kul själv oxå för hon skrattar varje gång hon gör det. Haha! Så gulligt! HOPPAS jag inte jobbar precis när hon tar sina första stapplande steg!

Har faktiskt unnat mig lite gosaker i helgen oxå! Var ju på china med Hanna i lördags och då blev det både förrätt, varmrätt, efterrätt och kaffe på det! Mycket trevligt var det! Och gott! Men annars har jag inte ätit något sådant onödigt på 2 veckor nu då! Går rätt bra. Det är efter maten och till kaffet det är jobbigast. Precis som det var när jag slutade röka. Och det gick ju över efter att tag. Så då gör nog detta det oxå.

Ska se lite på tv nu och ladda inför morgondagen. Börjar med en kväll i morgon, känns skönt!

Tjo

Oj oj va trött jag blev när lillan somnat och jag satte mig här! Surfning kan ju vara rena rama sömnmedlet!

Var ju till frissan igår och blev faktiskt nöjd! Behöll längden men klippte upp det lite mer och gjorde en behövlig urtönning. Tjejen som klippte mig var super trevlig och duktig trots sin låga ålder på 20 år.

Sen var det möte på jobbet. Eftersom jag börjar på måndag igen var jag med på apt. Var mest prat om det nya schemat som är ett hett ämne nu! Många är så negativt inställda på det här men jag tror det blir bra tillslut! Men det tar ju ett tag att lära sig systemet men sen när allt flyter på blir det nog kanon!

Nu är man jakt änka ett par dagar igen. Jugge åkte upp till Junsele idag och kommer hem på lördag igen. Då ska jag ut å käka med Hanna! Ska bli mysigt! Skönt att få sitta och äta i lugn o ro! Kina blir det. Var inte igår kan jag säga.
Först på dan ska jag till min käre bror som fyller 30!

Ska brygga en kopp kaffe nu! Känns som jag behöver det! Gääsp!

Klippning!

Har bokat klipptid tills på onsdag! Fick presentkort av Jugge i julklkapp. Hade önskat mig det inför jobbstarten. Den här gången ska jag till en RIKTIG frisör! Har alltid lyckats bli klippt av elever tidigare och visst kan dom vara duktig, men lång ifrån alla gånger har jag blivit nöjd.

Längtar!

God förmiddag!

Om exakt en vecka börjar allvaret igen. Det är då dags att börja jobba efter ungefär ett års mammaledighet. Om man kunde få vara hemma och mysa med lillis något år till!

I fredags blev det en impuls öl på stan. Eller 1 1/5 om jag ska vara ärlig! Var rätt trevligt men förstår inte varför dom inte kan ha lite musik på Bishop?!?!? Blir ju att man hör massa surr bara! Men dom har ju fantastiskt god vitlöksdipp till nacho brickan där! Oj oj va gott det var! Ska åka in och äta en sån snart igen!

Igår var en besökar dag. Var först till mamma på en lunch och sen till Jugges föräldrar på middag! Inte helt fel. Hämtade lite köttfärs så vi kan göra köttbullar och köttförssås till lillan. Hon måste ju få smaka lite älgfärs.

Ska passa på att dona lite nu medans Celine sover. Tror jag ska måla lite idag oxå!


Draft: Jan. 8, 2010

Sitter och laddar för att städa bort julen. Väntar oxå på att lillis ska vakna så jag kan poppa lite bra städmusik oxå. Går tusen ggr lättare att städa med rätt musik!

Tycker det är rätt skönt att det är slut på helgerna nu ett tag framöver. Blir så rörigt när det är helg mitt i veckan hela tiden. Inte finns det färskt bröd i butikerna heller!

Nä, lite kaffe och städning nu då!




Gotta sugen till tusen!

Har efter rökstoppet 6/6-08 dragit på mig ett rejält socerberoende! Har ersatt ciggaretterna med kakor, choklad och godis. Dagligen. Nu har jag kommit till en gräns där jag känner att det är dags att göra något åt saken. Sluta använda kroppen som soptunna som en god vän sa!

De flesta säger att jag är fin i kroppen nu och att jag inte alls behöver gå ner i vikt. Men jag har fortfarande 20kg graviditets kilon kvar och jag mår helt enkelt inte bra med min kropp nu.
Har försökt lite smått tidigare att sluta med gosaker på vardagar men föll snabbt tillbaka igen. Nu har jag klarat det i 2 dagar, vilket kanske inte låter så mycket, men det är inte så lätt. Det är Skitjobbigt faktiskt.

Men 26 dagar till så kanske det känns bättre.






Pinsamt!

Städade sovrummet tidigare idag och skulle då öppna fönstret för att vädra lite under tiden. Det hade frusit fast lite så jag bankade några gånger för att få upp det och då ser jag att grannen kommer och går över sin gård och tror alltså att jag bankar för att hälsa på honom!! Han vinkar och jag vänder mig om så fort jag kan och fortsätter med städningen. Tralalalala liksom...
Visst hälsar vi på varandra när vi ses ute och så, men inte så att jag skulle banka hysteriskt på fönstren för att hälsa på honom liksom! Undra vad han tänkte..Haha!
Jugge tycker att jag skulle ha vinkat tillbaka till honom så att HAN inte skulle behöva känna sig dum som vinkade! Men då skulle han ju tro att jag var galen eller full eller nåt. Haha!

RSS 2.0