Jobb ikväll

Sitter och laddar för att jobba min första kväll på typ 10 månader! Ska bli kul faktiskt! Jobbar ett pass mellan 16.30-21 bara så det blir en riktig mjukstart.
Snart är det ju dags att börja jobba på allvar igen. Ja, det är ju några månader kvar, men tiden går ju så fort! Veckorna bara springer iväg. Det är ju nästan bara månag och fredag.

Imorgon blir det bullar hos mamma! Mums! Hon håller på att baka idag hon när hon äntligen fått en spis som fungerar!

Ska städa ihop lite här nu och sen ta en dusch! Passa på när resten av familjen är ute på en prommis!

Bye




Grattis mamma!




Du, som gett mig livet.
Du, som är så lätt att ta för givet.
Du, som är där för mig vad som än händer.
Idag en stor kram jag dig sänder!
Jag pratar förståss om min kära mor!


Idag är det hennes födelsedag!! HURRA HURRA HURRA!!

What?

Har idag sålt min gamla bil! Känns jätteskööönt!! Men det var lite roligt runt det hela. Ska försöka göra en lång historia kort nu...

Det finns en del speciella människor..
Det var en tjej, vi kan kalla henne Marge Simpson, som började maila om bilen och ville att jag skulle göra ett m-test (de går igenom bilen mer grundligt än på besiktningen) Jag svarade henne att det inte var något jag tänkte stå för då jag ansåg att det räckte att bilen var nybesigtigad. Jag menar, jag hade begärt 18 500 för bilen så det var ingen dyr affär eller så, där man kanske vill kosta på en sådan genomgång av bilen. Jag har inte hört nån som gjort det där testet heller. Är nog inte så vanligt som jag fattar det. Så det kändes onödigt helt enkelt. Men Marge simpson tryckte på och jag märkte i mailen att hon blev irriterad, nästan lite dryg. Började prata om lagar o grejjer och mina skyldigheter.  Men jag bad henne bara att kolla efter bilar som genomgått det där testet om det var så viktigt för henne. Marge svarade inte på det...

Iaf så var det en kille från umeå som jag oxå haft lite mailkontakt med då han inte kunnat komma och kolla på bilen förens idag. Han hade med sig sin tjej och en kompis. Det var runt 18-20 år alla tre och de var väldigt blyga och försynta. Men de tog en provtur och kom tillbaka och hade bestämt sig-de skulle ha bilen!! Tjohooo! =)

De prutade lite på den vilket jag tyckte var okej. Skönt att bli av med den oxå då jag redan köpt en ny bil. Det var tydligen tjejen som skulle ha bilen, för det var hon som skrev på papperen. De var här en timme ungefär för dom hade ett kontrakt vi fyllde i o pratade lite o så. När de åkt satt jag mig och kollade på kontraktet och gissa vad tjejen hette!?

Ja, Marge Simpson såklart!

Båda har alltså mailat mig flera ggr under en veckas tid, utan att låtsas om varandra...Lite skumt kändes det allt när jag insåg att det var hon som köpte bilen! 

Är lite sugen att skicka ett mail till henne nu o skriva: Hoppas du blir nöjd med bilen! Hehe.
För hon tror ju inte att jag har fattat detta! =)

Klädd i rosa

Var på Willys för ett tag sedan. Celine hade vid tillfället en rosa napp, rosa tröja, svarta byxor med en rosa blomma och rosa strumpor. Ändå var det en tant som sa "pojken" om henne!! Ja, hon är visserligen otroligt lik sin pappa, men visst ser man att hon är en liten tös ändå!













Tröööga blogg.se

Tänkte ladda upp bilder men det tar ju 100 år tror jag! Tar det en annan dag då..

Sitter o väntar på att extra avsnittet av hollywoodfruar ska börja. Trodde det var en serie som skulle gå ett tag jag.. Min favvo är Maria! Hon är ju bara så sköön! Haha! Gillar sitt läppstift hon "MUMS" Haha

I helgen som va så sov jag o Celine hos mamma. Mysigt! Även där sover min tjej som en liten prinsessa! 
Var på Birsta en sväng på dan på lördag o sen hem o åt good mat!
På söndag var vi till Sussie o Milo och blev bjuden på en härlig smörgåstårta! En bra helg alltså!

Ska börja jobba lite smått nu! Har tagit på mig lite små pass här framöver. Ska bli kul faktiskt. Skönt med lite mjukstart innan jag kör i gång på allvar nån gång i början på nästa år.

Nu blir det tv3 då! Bye


Rolig dag...

Ringde om Celines dagisplats idag, o det visar sig att det är fullt både i Indal, kovland och Bergsåker + att det är kö på alla ställena oxå...Så det kanske blir så att hon får plats i granloholm tills vidare vilket känns riktigt jobbigt då det kan bli resor på 10 mil vissa dagar för att hämta o lämna henne på dagis. Inte så kul...Enkel resa är ju 2,5 mil ungefär... De dagar man jobbar är det väl en sak, men ändå liksom. Inte bara det, vi vill ju ha henne här, där vi bor såklart! Så hon får kompisar här osv. Kovland skulle jag oxå kunna tänka mig. Dit är det ju bara 1 mil iaf. Får se hur det blir. Dom skulle ha mer möten om dagiset här i Indal då det tydligen är väldigt mycket barn här nu!
Vår telefon är paj, tven hackar hela tiden o rätt ofta tappar vi internet. Förmodligen är det nån kabel det är fel på någonstans. Ska felanmäla det i morgon, men det lär ju dröja innan det händer nåt.. Rolig helg man kommer att ha, älg änka o allt..

Idag skulle Jugge lägga på mina vinterdäck eftersom han ska åka o jaga i helgen o man vet ju aldrig när snön kommer.
Jag har ju köpt ny bil för ett tag sedan. En likadan som jag har fast en nyare o en annan färg. Är jättenöjd med köpet! Det var jätte dåliga däck, både sommar o vinter, men eftersom jag har nya på min gamla bil, både sommar o vinter, så gjorde ju inte det nåt, eftersom jag tog för givet att de skulle passa på den nya bilen. Men så var tyvärr inte fallet! Nu ryker det några tusen igen då...  Såna här oväntade utgifter är aldrig kul, men riktigt surt känns det när man är mammaledig o får ut ca 8 000 i månaden...

Fick en triss lott av gubben idag, nitlott ggr 10 såklart!!

Som sagt, rolig dag!




Egoinas värld

Egoinas blogg är den enda blogg jag läser där jag inte känner persoen som skriver. Hennes blogg är en humor blogg o hon skriver INTE mode o smink som alla andra "kändisbloggar"  Är inne på hennes blogg minst en gång om dagen, hon skriver oftast tre inlägg varje dag, så det finns alltid nåt kul att läsa där! Hon har fått mig att skratta massor av ggr, så det är klart jag röstade på hennes blogg som årets blogg!


Kolla in den själv får ni se vad jag menar: www.egoinas.se i hennes arkiv finns massor av skojig läsning!






Krogen

I lördags var Emil, Sussie o Milo här på middag. Sen gick jag o Sussie ut på krogen. Var rätt kul faktiskt, men absolut inte värt det då jag mår så fruktansvärt dåligt dagen efter! Huua! Tål inte alkohol helt enkelt! Blir sjuk i tre dagar efeteråt, o det är som sagt inte värt det! Nästa gång går jag ut nykter!
Vi var iaf på det nya stället, memento, en sväng på dallan o sist uppe på aveny. Blev en riktig krogrunda! =) Synd att det spöregnade när vi gick mellen ställena!

Idag blir det nog en prommenad! Köpte nya kläder häromdagen så nu har jag nya vindtäta kläder att prommenera i. Jacka o byxor! =)

Nu blir det lite frukost!

RSS 2.0