Tankar kring jobbet

Då har jag jobbat två pass då och fått känna på verkligheten lite efter ett års ledighet. Det är lite blandade känslor inför att börja jobba igen. Ibland känns det kul och jag längtar. Ibland får jag lite ångest att det redan är dags igen.
Ska ju börja med att jobba 80% och det känns jättebra! Även om det ibland kan kännas mycket oxå. Vill ju vara hemma min min lilla tjej jag! Vill inte missa en sekund av hennes liv egentligen! Det händer så otroligt mycket i hennes utveckling och det är så fantastiskt och spännande! Känns som jag kommer missa så mycket av allt det när jag börjar jobba igen. Men så är väl livet...
Samtidigt känns det kul att träffa alla fina arbbetskamrater igen! Gemenskapen och den viktiga sociala biten. Att få vara Charlotte ibland och inte bara mamma. Som sagt, mycket blandade känslor!


Borta

En vän ska få ta över min gamla mobil som bara legat i en låda de senaste åren. Så idag har jag gått igenom alla sms och raderat dem, vilket jag aldrig gjort tidigare. Så detta är stort! Lite jobbigt oxå. Känns ju som att radera en liten del av det förflutna liksom... Men nu är det gjort.

Julen 09

Så är Celine första jul över. Allt har varit jättebra och mysigt på alla sätt och vis! På julafton var vi här hemma hos oss och mamma och Daniel var här. Vi åt massa god mat och hade trevligt.
På juldagen var vi hos Jugges familj och åt massa mat igen. Ett bildregn får berätta mer!

Julafton


Mat

Lite kallskuret Rökt älghjärta bla..

Mamma plockar mat



Bror Daniel ville dricka mjälk han! =)

Lilltrollet vaknade precis till maten

Sen blev det paketöppning

Snörena var jätterolig!



Fick en liten docka av mormor

Och en fin mössa det står Celine på

Testar bilen!

Sötis!

Klättrar på mommo

Fick en kopp med favvo tjejen på!

Vill oxå kika!

Fick en fårkudde av pappa



Och så lite bilder från juldagen då...


Öppnar paket med farfar

Mysigt

Myser hos faster Karin







Celine med sin fyrmänning Cornelia!



Marie och Cornelia är lite coola

Då var denna julen över! Mycket stök och bök för lite egentligen. Meen det är ju mysigt oxå! Riktigt skönt att få vara ledig en jul för ovanlighetens skull.

GOD FORTSÄTTNING!






 



 

 


Köket

Skrev ju för tok länge sedan om att vi skulle göra om i köket och att bilder skulle komma senare. Har helt enkelt inte kommit mig för att fota och lägga in bilder men nu är det gjort! Vi är jätte nöjd med vårt nya kök. Lite färg och tapeter kan göra mycket! Det som är kvar är att luckorna ska lackas om och så ska vi byta ut alla handtag till något svart. Kanske ett nytt golv oxå, om jag får som jag vill! Visar nedan Före och Efter bilder.

FÖRE

 

 

 







EFTER















Men nu är det ju JUL och då ser det ut såhär:












Som ni ser har jag målat alla lister, runt fönstren och även köksmöbeln vit! Ja, jag vet att lampan oxå ska målas. Har inte haft tid än bara...

Var så less på trä trä trä! Hela övervåningen är det oxå trä överallt så det är nästa projekt! Finns alltid nåt att pyssla med när man har hus. Det är roligt det!






God!

Har ni smakat den här?? Den är supergod tycker jag iaf! Smakar JUL!! Kommer nog bli en favvo här i vinter.


Pottan

Idag har lillan både kissat å bajsat på pottan för första gången! =) Bilderna är tagen häromdagen då vi städade bland alla hennes kläder, därav mössan som hon provade om den passade. =)




Allt för min syster

Jag och Hanna hade filmyskväll igår. Vi såg My sisters keeper, eller Allt för min syster som den heter på svenska. Vi har båda läst boken för ett par år sedan och gillade den skarp. Så att se filmen var förstås en självklarhet!
Den var bra men som oftast blir man ju lite besviken på fimen när man läst boken. Största besvikelsen i den här filmen var att de hade ändrat slutet!! Det är ett lite speciellt och helt oväntat slut i boken och i filmen är det lite förutsägbart och så som det är i många andra filmer. Lite trist men helt klart sevärd film! Varning för tårar då den är djupt rörande! Här kommer trailern!


Haha

En blondin såg en lapp som satt på en lyktstolpe:
"lägenhet att hyra"
Blondinen blev väldigt glad eftersom det var precis det hon behövde. Hon ställde sig vid lyktstolpen och började försiktigt knacka på. Inget hände. Hon knackade ännu en gång, hårdare nu. Det hände ändå inget.
En blond polis stod på andra sidan gatan och hade observarat denna scen en stund och tyckte synd om kvinnan. Hon gick fram och frågade vad som var fel.
-Jag läste på lappen här om uthyrning av lägenhet men ingen öppnar när jag knackar på
-Det kan inte vara möjligt svarar polisen, någon måste vara hemma, det lyser ju!

RSS 2.0