Är det skillnad på ute och inne?

Är det skillnad på ute och inne egentligen?

Var på stan idag å strosade lite mellan klipptid å tandl.tid och då var jag in på donken å köpte en chees å en kaffe. Tog med mig det ut å satte mig Ensam på en bänk och "fikade". Rätt mysigt! Funderade då lite på hur skumt jag tänker ibland. För det skulle aldrig falla mig in att sätta mig Ensam och äta inne på restaurangen! Skulle kännas riktigt obekvämt och konstigt, men att sitta ute Ensam på en bänk var ju helt okej! Konstig!?! Jaa...


Sjukis mys!

Vilket perfekt väder för att ligga på soffan å vara tok förkyld! Blir ännu en mys dag med gamla serier på tvn! Känns helt okej i detta regnväder!


God morgon!

Beautiful!

Har köpt en gitarr idag! Den är såå fin! Har även pimpat den lite så nu är det en riktig Charlotte gitarr! Nu ska det bli spela av! Ja, den är beautiful helt enkelt!

Bilder Före:





Bilder Efter:








i´m in love

Då var jag här igen! Sorry för dålig update men har inte haft tid ork och inspiration helt enkelt!

Har ju gått på mammaledighet nu igen och ska vara hemma i några månader och mysa med min dotter! Känns otroligt skönt!! Har varit så mycket på jobbet nu ett tag så denna ledighet är efterlängtad!

Har fått en superfin kamera av min kära mamma! Är så otroligt glad för den! Den tar kanonfina bilder! Snygg är den oxå!
Såhär ser den ut:



Liten å behändlig men med massa massa funktioner som det förmodligen kommer att ta ett tag innan jag lär mig...
Kul med en systemkamera så man får lite fina bilder på lillan! Har värdelös kamera på mobben så när jag ska ta ett kort på henne har hon stuckit iväg för länge sedan när kortet tas! Men råkar hon stå kvar så rör hon sig precis då så det blir alldeles suddigt och så blundar hon naturligtvis på 98% av korten.

Ett bildregn nu!

Gillar att "prata" i telen!

Lite nyvaken..











Dansungen!














RSS 2.0