Badungar

Har haft Milo o Sussie här på besök idag! Så kul nu att se dom tillsammans! När dom är mer "med" liksom! Milo hade blivit så stor sen jag såg honom sist! En riktigt stilig kille är han!
Det blev ett bad för dom oxå! Sötungarna!











Julstämmning??

Var på Rusta idag. Där var dom i full gång med att plocka fram julsaker!! Tycker det är överdrivet tidigt! Hösten har ju nyss börjat! Tre månader kvar till jul ju! Varför så brottom! Snart börjar dom spela ljulmusik i alla butiker så man hinner bli riktigt less innan julen kommer. Tycker det skulle räcka att börja i mitten av november typ.

Detta är inte för att jag inte gillar julen, för det gör jag. Längtar jätte mycket tills jag ska göra jul här i huset. Och så är det ju Celines första jul. Det är även min första lediga jul på 8 år!! Så det ser jag fram emot. =) Men allt har sin tid. Vi kommer dit oxå!

Tv3

Brukar sällan o aldrig kolla på tv3. Är inget där som jag följer så det blir aldrig att trean är på här. Men i helgen råkade jag zappa in på Svenska Hollywood fruar. Har ju hört o läst så mycket om det programmet så jag såg på det då. Men vad är det med reklamen!?!? Alltså jag använder reklampauserna till att hämta fika, gå på toa elle tog en cigg när jag rökte. Så när det blev paus tänkte jag passa på att ta en smörgås. Går in i köket, tar fram tillbehör o börjar bre mackan. Då hör jag hur programmet börjar igen!! WTF? Sen var det typ fyra såna korta pauser under en timme! Skulle sedan kolla på Ensam mamma söker, som jag heller aldrig sett som många pratar om. Men när det var samma sak där gav jag upp o bytte kanal! Tycker oftast det är irri med reklamavbrott, men när man inte ens hinner göra nåt är det ju värdelöst! Det är ju klart att det är bra för de som gör reklamen, eftersom ingen hinner gå från tvn utan sitter kvar o tittar på den istället.

Dutten

Har en grej för mig. Alltid när jag måttar något måste jag lägga till "dutten" Det är liite extra än vad som är tänkt. Tex. tre tsk oboy o så "dutten" fyra skopor kaffe o så "dutten" en dl socker o så "dutten" osv! Vet inte varför, men så gör jag. Alltid.


Tisdag kväll

Har nyss sett på Idol. Många bra med i år faktiskt! Ska bli kul se sen när dom är i sthlm. Kan ju kolla på alla avsnitt nu när jag inte jobbar! Annars missar man ju alltid nåt i veckan då man jobbar kvällen.

Idag har vu vart på jobb besök jag o Celine. Först var vi på mammas jobb o hälsade på sen var vi förbi på mitt jobb. Skulle förlänga föräldraledigheten som går ut nu i slutet av månaden.

Är ju älg änka nu. Jugge åkte i onsdags o kommer hem först nästa söndag! Han har skjutit 2 älgar nu! Jag sa att han kunde ju komma hem nu då, men icke!! =) Nä, han har ju ingen bil nu heller eftersom den gått sönder. Så han åker ju med sin pappa o han är ju jaktledare så det är ganska liten chans att dom kommer hem före söndag! Men vi fick ju träffa han en liten kortis i söndags då de var hem med hans bil.

I helgen som va sov jag o celine över hos mamma. Det gick jättebra. Hon sov hela natten där oxå!
På söndag var vi till Ulla och åt middag. Så det blev både mormor o farmor i helgen.

Nu ska jag surfa lite sen blir det sängen! Godnatt

Celine badar balja hos mormor

Klockan

Såhär blev köksklockan vi gjorde om till vit. FÖRE o EFTER bilder

Före

Efter

Passar mycket bättre till nya tapeten i köket! Nyckelskåpet är inte helt klart än. Bild kommer när det är klart!

Favvo

En av min o Celines favvo låtar! Synd bara att den är så svår att få tag på!! Men i Japan är han jätte stor! =) Fick den av min bror förra sommaren o det blev en favorit direkt!  

Broken

Celine bestämmer kanal

Mina älsklingar tv myste lite i morse. Tänk att det är Discovery som gäller även när Celine håller i dosen...=)


Gifts

Mamma kom hem från mallis me massa presenter till Celine! Hon har även fått en ny vagn av henne som hon gillar skarpt att åka i! =) Den är perfekt att ta med till Birsta mm. Lite bilder nu

Riktigt lättkörd!

 

Hon är så rolig, ofta håller hon i sig när hon åker i den! =)

 

Hon ville hålla i alla på en gång! =)

Det gulliga hårbandet fick hon oxå! =)

Annars i helgen har vi bara vart hemma o fixat i köket. Jugge har tapetserat  o jag har målat lister + runt fönstren. Har ett lager kvar på listerna nu. Det är ju 16 timmars torktid så det tar ju typ tre dagar... Det blir jättebra iaf! Ska spray lacka ramen på klockan o nyckelskåpet vitt. Är ju brunt nu så det passar inte in längre...

Nu ska jag måla den sista listen för idag sen blir det sängen. Ska upp tidigt som sjutton i morgon så det är lika bra att lägga si i tid!


Rörigt

Nu har vi börjat i köket... Idag blev det en kebabbrulle från pizzan...






RSS 2.0