Trevligt besök

Ja, idag har mina vänner Sussie o Milo varit här! Riktigt  trevligt! Lilla Milo hade vuxit på sig rejält sen jag såg honom sist! Celine tyckte det var jätte kul med pojkbesök o satt mest o log hela tiden! =)

Sötungarna!

Hallon

Har plockat in lite hallon idag. Finns massor kvar så jag ska ut o plocka mer sen. Kan ju frysa in dom! Ska nog använda några till en paj el. nåt i morgonkväll!

Nu har jag förberätt middagen. Det blir fiskgratäng idag. Fick receptet av en kompis när jag ätit den hos henne en gång. Den är jättegod men jag har liksom glömt bort den ett tag. Men idag kom jag på att jag skulle göra den igen. Ska bli gott! Blir sen middag då Jugge-bugg jobbar till 18 idag.

Lite bilder kommer här:

Hallonen..

Lillan i sin matstol

Myser på farfars badlakan

Softar i babysittern

Såhär brukar hon sommna i bilen ibland...=)

Sex månader...

Sex månader har nu gått...Ett halvår... Kan fortfarande inte fatta att du inte kommer tillbaka igen...

Nu ska vi åka och tända ett ljus på din viloplats.



Bökigt värre!

Var på Willys ikväll o storhandlade. Vi brukar ställa ner bilbarnstolen i vagnen när vi är där o handlar, men det blir ju lite trångt när man ska storhandla så idag provade vi de där vagnarna som har som ett babyskydd på handtagen. Jättebra idé MEN väldigt bökigt för att få låna en sådan vagn. Man måste först stå i kö till förbutiken för att sedan lämmna en 50 lapp i pant för att få en polett till vagnen, den får man ju tillbaka sedan igen, men då måste man först stå i kö igen med barnet i famnen!  Fel att köra med en vanlig 5 krona som på alla andra vagnar då?? Likadant är det på ICA maxi...Suck!

Gokväll

Nu är vi hemma efter en heldag i Bodarna! Jugge har bytt ljuddämpare på sin bil o det drog ut på tiden...Jag o svärmor o Celine har fikat, gått på en prommenad, ätit mat o fikat igen! =)

Imorgon är det min tur att få lite sovmorgon!! Ska bli fantastiskt skönt! Celine sover ju bra på natten o så men det ska bli skönt att få ligga kvar själv o dra sig ett tag! =)
Sen är det storhandling som gäller! Vi är ju skit dålig på att storhandla...Åker typ o små handlar varje dag. Men det är ju så skönt när det finns mat hemma o man slipper affären några dagar! Har ju fortfarande bara en liten frys, men det känns inte som så stor mening att köpa en ny nu när vi ska börja göra om i köket...

Nä, nu ska vi natta här i huset! Hela familjen är trött nu! Godnatt

En bild bara när lillan provar mina skor...



Varför så glad??

Tycker inte att bilden o texten går ihop riktigt här...Är väldigt glad för att ha blivit hotad till livet.

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article5562720.ab

Fredag

Så var det fredag igen då...Veckorna går såå fort! På söndag är lillan 5 månader!! Vad har den tiden tagit vägen??

Nu håller jag på att måla fönstret på toan oxå! Vill få klart allt nu så jag kan börja med köket nån gång! Där blir det även tapetsering. Det är ju såå kul att göra om här hemma, få sin egen stil liksom. Ska försöka komma ihåg att ta lite FÖRE bilder i köket innan vi börjar där. Har ju helt glömt bort det tidigare! Har väl kanske några gamla bilder som det syns lite trä på =)

Har tagit mig en liten kafferast nu. Har faktiskt druckit kaffe några dagar nu, är ju gott men jag har inte varit så sugen på det bara...Innan graviditeten drack man ju varje morgon o sen några koppar till under dagen. Men det är faktiskt inte lika gott som det är när man får ta en cigg till...Men jag ska verkligen försöka att inte börja igen. Har ju inte rökt på över ett år nu så det vore ju bara dumt att börja efter ammningen.  Förhoppningsvis är det höst o kallt när jag slutat amma o då vill man ju inte gå ut! =) En sak till som får mig att absolut inte vilja börja igen är ju att man som rökare luktar fruktansvärt ILLA!! Något man inte känner själv! O hur trevligt är det egentligen när man ska gosa med ett barn? FY!

Det är nog sant att de som slutat röka är de som gnäller mest! Haha!

Lillan ligger ute i vagnen o sover, sover o sover! =)  Vi ska duscha hon o jag när hon vaknar!
Måste fixa med föräldrapenning idag...Har inte lärt mig det där riktigt än hur man gör på internet. Men jag kan ju kanske använda en livlina o ringa min vän Hanna! =) Hon kan ju det där hon! =)

Är väl lika bra att göra det nu då så är det gjort sen!









Åsele

Har varit på Åsele marknad i helgen. Kul men såå mycket folk! Åsele marknad är ju alltid fre till mån o tidigare år har vi gått på måndagen o det är lite mindre folk där då. Men vädret var bra o jag köpte trosor o strumpor som vanligt! =) Hittade lite till Celine oxå men det var ganska dåligt med baby kläder där.
Det gick jättebra att sova i vällingberget med lillan. Hon sov lika bra som hemma hon! =)
Hade gärna stannat ett par dagar i Vällingberget, men det är ju så mycket mygg där så det är inge kul att vara ute me lillan. Får se om vi åker en sväng till här i sommar. Jugge vill ju fixa på sommarstugan oxå.

Igår hjälpte vi mamma  att flytta! Det är en jättefin lägenhet hon köpt. Men nu har hon mycket att göra ett tag framöver! =) Jag ska åka in till henne idag oxå o hjälpa henne lite. Ska stryka gardiner bla har jag lovat! =)

Lite bilder från helgen:

Celine tyckte hunden Roy var rolig o skrattade jättemycket när hon såg  honom =)

Mat paus på vägen dit

14 par strumpor 100kr

Tre par 100kr

Väska 20 kr!!

Jacka o body till lillan

Mera moomin! =)



Nu ska vi mysa lite innan vi beger oss till mamsen!



Ken lee

Jag föredrar nog orginalet Mariah Careys without you...Men lite kul är denna iaf! Ken Lee:


Charlie bit my finger

Dettta klipp såg jag första gången för bra längesedan. Men det är fortfarande lika kul! =) Charlies härliga skratt när han bitit storebror haha. Tydligen är detta ett av det mest sedda klippet på youtube med över 107 miljoner visningar!!

ner visningar!!

Hej hopp!

Passar på att blogga lite när lilan sover...
Idag ska hon o jag åka till mitt jobb o hälsa på! Det är alltid uppskattat av alla  tanter! =) Dom blir så otroligt glad när det kommer barn dit!  Börjar sakna jobbet lite..eller inte kanske själva jobbet i sig, men arbetskamraterna o själva grejen att jobba liksom. Inte för att det inte är skönt att vara hemma med lillan o mysa, för det är ju lovely! =) Meen jag har ju varit hemma i 7 månader nu...

Till helgen ska vi till Junsele! Det är ju marknad i Åsele till helgen! Kul kul! Vi brukar åka på den varje år om vi har möjlighet. Jag älskar ju att gå på marknader! =) Hoppas man hittar lite fynd. Strumper brukar jag alltid köpa iaf!

Nu är det bara två spröjs på fönstren som är kvar att måla. Men det har ju inte gått att måla eftersom det regnar jämt!!

Nä, nu ska vi gö oss klar o rulla mot Granlunda! =) 

Skåp

Har köpt ett vitrinskåp till köket! 500 spänn på Blocket! Är riktigt nöjd med det! Har köpt till belysning till det oxå!  Ursäkta att fönster o lampor speglar sig i glaset...Orkar inte ta ett nytt...=)


Lekstuga

Har hittat massa fina lekstugor! Svårt att välja en bara.. Närå, alldeles för dyrt för en kommunal anställd!! För det  det kostar ju att ligga på topp. Runt 150 000-300 000 ligger dessa tjusiga lekstugor på. O ja, ALLA är lekstugor!!! 
Om man vill kan man få rinnande vatten, elektricitet, luftkonditionering, kabel-tv eller ett trådlöst kommunikationssystem. Och så går de flesta fönster att öppna! Haha, helt otroligt!





En liten veranda oxå..






Är dom inte fina!!

Samtliga bilder är från Poshtots.com

Hemsidor

Det är riktigt irriterande med hemsidor som är totalt värdelösa! Sidor där man inte kan se sortiment o pris tex. Jag menar det är väl PRISET av saker man är intresserad av när man söker på internet!! Fattar inte meningen med det liksom...Några exempel är: BarnensHus, Bauhaus, babyproffsen, mediamarkt o många många fler!!
Nä, jag vill ha produktinfo, bild o pris på ALLT!! Annars är det ingen mening med en hemsida tycker jag om kunden ändå måste åka till butiken för att få veta nåt överhuvudtaget mer än på sin höjd var de håller till!
Less!!

Gokväll

Blir inte så mycket bloggande nuförtiden...Har ju liksom fullt upp! Men nu är det bara två dörrar o ett fönster kvar att måla iaf! Dörrarna kommer ta ganska lång tid då jag måste måla en sida i taget o sen ska det torka 16 timmar innan man kan måla igen..Men snart så får jag se ett färdigt resultat! Tror det blir bra!

Så blev det kallt igen oxå...Tycker det är lite skönt att det är lite svalare ändå jag. Men lagom är ändå bäst. Det var ju bra att GF fick bra väder! För alla som var där alltså.. Alltid roligare när det är finväder ju! Själv var jag inte in nåt alls! Förutom när vi åt älgkebabben då förstås.. Tycker inte det var så stor mening i år. Men nästa år blir det kanske nån vatten med öl smak i daltons tältet! =)

Nu när jag är trött o vill gå o lägga mig passar Celine på att sommna här brevid mig på soffan...=) Inge kul o väcka henne när hon verkar sova så skönt! Ganska skönt med lite egentid framför datorn oxå! =)

Digitalboxen funkar ju inte..Blev nå fel när det var så varmt. Skulle få en ny digitalbox hemskickad iaf. Men det skulle ta några dagar. Tur att det är uppehåll på grey´s o husfruarna!! Annars hade jag fått åka hem till nån o låna tvn! =) Det är ju liksom mina favvo serier!

Var till mamma på middag idag o moffa var där han oxå. Passade på att ta en bild på han o lillan.

Min äldsta favorit gubbe o min yngsta favorit gumma!

Celine?

Kommer Celine  se ut såhär om några år tro? Gjorde den här när jag var gravid! Ska bli kul o se om det stämmer! Hon är lite rödlätt nu iaf! =) Men hon har blåa ögon dock...Den här tösen har ju Jugges ansikte! O kollar man på kort på Jugge när han var liten ser det ju ut som Celine! =) Ja, vi får se med åren...Spännande! =)


Mest lik vem?

Alla säger olika vem Celine är mest lik. Kollar man på kort när vi var små så ser det ut som Celine på Jugges foton! Slående lika! =) Men man ser ju att hon har drag av oss båda! Hon är ju en blandning av oss =)
Bilder:

Jugge



Jag

Celine







RSS 2.0