...

Håller fortfarande på med målningen här hemma. Tar ju lite extra tid när man har en liten tös oxå som kräver en del! =) Meen vi har hunnit med lite sol o bad oxå! Vill ju inte bara var inne o jobba heela tiden! Vilka härliga dagar! Nästan liite för varmt. Går ju bra när man har vatten att svalka sig i. Hoppas vädret håller i sig hela veckan. Kul för alla som ska på gatufesten om det är så här fint väder! Vi ska in på onsdag em en sväng o äta en älg kebab iaf! Har inte ätit det förut men det ska tydligen vara jättegott har jag hört!

Lite bilder från de senaste dagarna:

Var på Idyllen när svärmor fyllde år

Celines premiär bad

Blev oxå lite badsugen...

Grillspett till middag!

Jugge vaktar grillen

Målar...





Nu ska vi gå o lägga oss här! Godnatt!


Målning!

Har inte så mycket tid över att blogga nu! Håller på att måla om alla lister! Mycket jobb men syggt blir det iaf! Har börjat med hall, vardagsrum o matsalsdel nu. Ska även måla dörrar o runt fönstren i vitt oxå. Allt är ju i trä nu o det är man ju lite less på då...

Igår fick jag ett roligt samtal. Det var hon vi köpte huset av! Dom var så himla gulliga de gamla paret! O så pigga! Gubben är nu 74 år o höll på att bygga veranda på deras nya ställe! =) Hon hade tänkt på oss så mycket o ville gratulera till lilla Celine. De skulle ev. komma till Sundsvall i sommar o då skulle dom komma förbi o hälsa på oss! Kul, kul! Gäller bara att ha syggt i trägården när dom kommer! =)

Håller på att lyssna på en ljudbok oxå medans jag målar. Det är Liza Marklunds Nobels testamente. Rätt spännande faktiskt. Så skönt att lyssna när man håller på att fixa o dona! Annars är det lite svårt att läsa böcker nu när man har lillan! Så till veckan ska jag kolla om jag hittar nån ny som är bra.

Skumt att MJ dog..Hela världen är ju i chock! Han var ju lite speciell med sin egna stil, men jag gillade honom. Han har ju gjort en hel del bra musik! Lyssnade  tok mycket på han i början av min graviditet. Dansade lös här hemma till Billie Jean, Beat it, Man in the mirror o alla kanon låtar! En till favvo är ju The way you make me feel!

Nu ska jag måla vidare!

R.I.P Michael Jackson


Magen

Jag hade ju ingen blogg när jag var gravid, men jag vill ju oxå göra som alla andra o visa min gravidmage, så jag gör det nu istället helt enkelt! =)

Tyckte man hade mage där liksom..=)

V. 27

V. 33

Hon ville INTE komma ut i tid lill tösa! =)

Så, nu är det gjort oxå! =)

Midsommar

Vi firade midsommar i Sussies o Emils stuga på Tynderö. Riktigt trevligt var det!
Emma (Emils syster) hade fixat med femkamp o musik lekar! Jugge vann hela femkampen!! Första pris fick han o då hade dom ett prisbord man fick välja en sak på. Mycke fina saker var det, muggar, ljudböcker mm o Jugge som fick välja först valde två påsar Haribo godis!!! Haha! Men sen ångrade han sig o tog en ljudbok med Liza Marklund till mig istället! =) Emis andrapris val blev en refexväst...Grabbar...Haha. Så han hade på sig den under kvällen o blev festens ordningsvakt! =)
Dom hade även hyrt en badtunna som blev en hit på kvällskvisten!

Celine trivdes riktigt bra där med havsvinden! Hon sov nästan hela kvällen i vagnen!
 
Bilder kommer här:

Celine o Milo

Celine o pappa Jugge

Sussie skuter

Grabbarna på prispallen

Lillgumman

Igen...

Softar...

Badtunnan

...

Jugge i tunnan

Jugge o Mankan

Ordningsvakten Emil





Gungstolen

Nu är gungstolen klar! Blev lite ljusare rosa än vad jag tänkt mig, men det fanns inte så mycket att välja på...Fick ganska mycket färg över så jag funderar på att måla två små stolar som jag har oxå!
Bilder före:

               

Bilder efter:

               

Lakridstrollet

Till dig Hanna! Kommer du ihåg vårt lilla lakridstroll? =)

 

No cleans 3

Ikväll har vi varit hos Stefan på premiären av No cleans 3! Den var jättebra även om jag inte var med i den! Har ju varit mammaledig den här snowboard säsongen =) Men nästa säsong är man på G igen! Längtar redan! =) Celine var med i filmen iaf! =) Var ju lite kul!
Jag vet att alla bara längtar efter värmen o sommaren nu, det gör ju jag med, men efter att ha sett filmen ikväll fick jag riktig snowboard abstinens! Det är ju såå härligt i fjällen o vi har ju såå kul när vi åker!
Lägger upp lite bilder, många är ju från aftersiker, men det är ju då man sätter sig o tar fram kameran liksom..

Gänget, utom Jugge som fotar då...  Alla gillar Patrik =)

   Jag, jag o jag!

Jag o Jugge

Vilo paus


Pudersnö...Skööönt!

Solbränd Jugge på afterskin

Jag o Karin solar på afterskin

Lunch i backen




Målning på G

Har köpt färg idag så jag kan måla lillans gungstol! Har fått en gammal gungstol för barn som jag ska måla rosa! Såklart! =) Den är i tråkig träfärg nu! Är så less  på träfärgat! Före o efter bilder kommer när det är klart!
Nä, lite bilder på lillan lägger jag upp innan vi ska se på Medium

Står på farmors köksbord! =)

Smakar lite på filten..


Mot bodarna!

Nu blir det middag hos svärmor! Inte helt fel! Tänkte tvätta min bil där , men det är liksom inte väder för det idag direkt...

Foolish Games

En gammal favorit! Undra hur många ggr jag spelat denna låt...? Ja, massor är det iaf! =) Hittade Jewels blogg o började då leta gamla bitar med henne! Hittade lite nytt oxå på spotyfi som jag ska lyssna på nu! =)


Pool

Har haft besök idag av Hanna o Sara! Trevligt trevligt! =)

Igår fick Celine en pool av mormor! Men eftersom det inte är badväder än fick jag fota kartongen så ni får se hur den ser ut! Jättefin med svamp som tak! Är ju bra att det är solskydd oxå! Ska bli kul när hon får prov den!


Vill ha!!

Ja, en sån här vore det inte helt fel att få puttra runt på! =)


Innedag

Idag har vi haft en innedag! Har städat lite o sen bara softat!
Jag o lillan har nyss badat! När hon var klar låg jag kvar o bubblade lite! Skööönt! =)
Nu ska vi se på Medium!
En bild på lillan i badet:

Är det en fisk där borta??

Gitarkameratene

Älskar dessa norrmän! Så fantastiskt bra o samstämda! De kallar sig Gitarkameratene. Absolut bäst är ju min countryboy Kurt Nielsen!! För er som inte känner till honom så är det fjärde killen som sjunger i låten o han som har störst glugg! =) Han vann norska idol kurtan! Riktigt duktig är han tycker jag. Vi lyssnar på han varje dag jag o Celine! =)
Så lyssna o njut till en av de finaste låtarna jag vet!


...

Blev inge shoppat idag, utom lite smink då förstås...Men det var trevligt att komma ut lite iaf! Alltid kul att gå i affärer! Men man märker nu när man har barnvagn va trångt det är överallt! Inte anpassat för alla som sitter i rullstol elle har barnvagn Jag tycker dom borde tänka lite mer på det när dom möblerar! Birsta är ju liksom alla mammors paradis! =) Vet inte hur många barnvagnar jag såg där idag!

I morgon ska jag o Celine till mamma o äta o umgås! Moster skulle oxå komma! Blir trevligt det! Jugge ska ut o äta me jobbet han!

Ett par bilder från dagen:

Lillan håller mammas väska!

Sussie o Milo! Två snyggingar!

Gumzi!


Det var allt från mig just nu!


Birsta!

Nu blir det Birsta me Sussie o Milo! =) Hoppas dom är lika snälla idag som sist!

Vaccin

Idag har lillan fått sina första vaccin sprutor! Det gick bra, men det gjorde nog rejält ont! Hon blev lite ledsen lill stackarn! Hon har mått bra ikväll iaf. Inte haft ont o inge feber!

Nu väger hon 6140 o är 62 lång! Hon följer sin kurva bra! Hade inte vägt henne sedan sista april så det var riktigt spännande idag!

När vi åkte från Liden idag var det 8 grader ute o så kom det en hagelskur! Härligt med svensk sommar!

Här kommer en bild på min lilla tjej!


Härliga sommar!

Ja, nu känns det som att sommaren är här på riktigt, även om det är lite svalare idag.
I helgen har mamma varit här o sovit över! På fredagen städade vi o gjorde fint i härbre! Bytte gardiner o fixade! Vart så fint! Tack mamma för hjälpen! =) Skönt att det är klart om det kommer nattgäster i sommar!

På lördagen åkte jag, mamma o Celine till jugges mamma över dan. Satt ute o fikade o myste! Glass o jordgubbar, inte helt fel! Karin o Magnus var oxå där o även två av kusinerna, Micke o Marie. Trevligt var det!
Jugge o hans pappa har varit i Junsele över helgen. Jugge håller ju på att renovera sommarstugan där! Blir nog fint när det är klart!

Igår var vi ute hela dagen! Låg på en filt o myste i skuggan! Var till mamma på kvällen o åt äppelpaj! Gott!
Bider från helgen:

Härbre

Min gamla soffa passar ju bra där ute!

Köksdelen

Celine, faster Karin o Celines tremänning Cornelia i bakgrunden

Mys me pappa

Mys me mamma

RSS 2.0