Till Poppe

Idag har vi varit på din urnsättning...Det känns så overkligt allt det här. Jag kan fortfarande inte fatta att du inte finns längre. Kan inte acceptera det liksom. Fyra månader har gått sedan du lämnade oss alla i sorg o förtvivlan.  Jag saknar dig så mycket Poppe! Jag tänker på dig varje dag, flera gånger! Du hade ju så mycket kvar! Du var ju mitt i livet, så mycket att se fram emot!
Vi ska berätta om dig för Celine! Att du längtade efter henne o att du såg fram emot att bli "morfar" Jag är så ledsen att du aldrig han träffa henne. Men jag är ganska säker på att du sett henne därifrån du är!

Har du det bra? Är du ledsen o förtvivlad över det som hänt? Eller har du gått vidare o fått ro nu?

Jag kommer alltid tänka på dig när jag är i fjällen!
Nästa gång jag är utomlands ska jag dricka en öl 10.10! För tio över tio ölen får man ju inte missa! Eller hur! =)

Du kommer ALLTID att vara saknad! Vila i frid!






Gokväll!

Idag har jag o Celine varit på Birsta hela dagen med Sussie o Milo! Det gick jättebra o dom var så snälla hela tiden våra små bäbisar! Celine låg o skrattade jätte mycket i vagnen inne på Cubus! =) Min lilla sötgumma! Hittade lite kläder till festen i morgon oxå! Kul kul! Synd att shoppingturen slutade med en förlorad påse full me nyköpta kläder!!! Hoppas dom hör av sig gumman! Såå trist!

Ja, i morgon är det vårfest med jobbet! Alla ska tydligen komma! 21 pers! Ska bli jättekul!

Så är det urnsättning i morgon oxå...Jobbigt...Men det känns skönt att få vara med på den då jag inte kunde gå på hans begravning. Är så ledsen att jag missade den...Men det fanns inte mycket jag kunde göra då! Jag låg där jag låg liksom! Men det var väl nån mening med det oxå...

Nä, nu är jag trött! Godnatt alla!


Måste köpas!

Hittade en sak jag bara måååste köpa! Skrev ju om spindlar i mitt förra inlägg o nu har jag hittat den perfekta grejen som kan hjälpa mig! En bug buster!! Den är ca 60 cm lång o suger upp spindlar o andra kryp utan att man behöver komma nära dom! Sen kan man enkelt släppa ut dom i det fria igen! Kanon!!

Finns på http://www.coolstuff.se/


Spindelfobi!

Vad är det som gör spindlar så otäck!?? Jag är livrädd för de små ofarliga krypen! Det kryper i hela kroppen när jag ser dom o jag törs knappt döda dom heller! Hua! Hade en jättestor inne här i igårkväll som stod o stirrade på mig! Fick samla mod till att slå han med sopen! Kunde ju inte gå o lägga mig med den jätten travande i huset!
Måste försöka övervinna rädslan för man möter ju en o annan spindel genom livet!

Min käre morfar skrämde oss rejält igår iaf! Mamma ringde o sa att hon måste åka dit för han svarade inte i tel! Varken mobil eller hemma! Dagen innan hade han tydligen inte mått så bra, ont i bröstet o så. Med tusen tankar i huvudet började jag bege mig till stan för att kolla vad som hänt gubben. Men då hade han ringt till mamma o sagt att han var o hjälpte sin bror med bilen!!! O telefon hade han glömt hemma!! Ja, skönt att allt var bra med älskade bästa morfar! Har ju bara han kvar av de gamla liksom!
Åkte till mamma åndå o var där hela dagen o bara softade! Skönt!

Idag ska vi till Jugges kusin som fyllt år! Bäst att väcka min lilla nattarbetare nu kanske så man kommer iväg nån gång!


No air!

Tell me how im supposed to breathe with no air?


Kaffesugen! =)

Ser riktigt nöjd ut! Haft abstinens tro?

Rolig historia

"Cecilia var ute på båtsemester med sina tjejkompisar och de lade till vid en gästhamn i Trosa.
Eftersom det var Cecilias tur att sköta matinköpen gick hon själv till Konsum och handlade, medan de övriga tjejerna ordnade med båten.
I affären plockar hon två liter mjölk, ett tolvpack ägg, tre liter juice, ett salladshuvud, en burk snabbkaffe och ett paket bacon.
När Cecilia står i kön till kassan ställer sig en medlem av torgets A-lag bakom kvinnan.
När hon så småningom lägger upp varorna på bandet i kassan stirrar mannen på dom.
Medan varorna passerar kassörskan säger A-lagaren lugnt:
-Du måste vara singel.
Cecilia blir förvånad över hans ord, samtidigt som hon blir nyfiken på hur han kan veta det - hon är mycket riktigt singel.
Hon tittar på sina varor och undrar vad det är som avslöjar hennes civilstånd. Nyfikenheten tar överhanden och hon säger:
-Du har faktiskt helt rätt. Men hur i all världen kunde du veta det?
A-lagaren svarar:
-Du är skitful."

Ute idag!

Känner mig fortfarande hängig o snorig men ingen feber idag! Så jag o lillan har varit ute på en prommis! Inte så lång men det räckte för att bli trött o slut iaf! Men lillan sommnade gott i vagnen så nu sitter jag ute bloggar! Skönt väder idag! Har gått runt här på tomten o kollat på alla fina blommor som har kommit!


Lillan i vagnen idag!

Åska

Ja, här har det åskat hela eftermiddan! Tycker det kan vara ganska mysig när det kommer en åskskur, men idag blev det lite tråkigt när det var så lååång åskskur! Kunde ju inte surfa el.. se på tv o sånt man vill göra när man är sjuk! Bara ligga på soffan o zappa runt!

Ikväll har lillan o Jugge badat! När hon var torr o fått på sig pyjamas så passade hon på att kräkas på både henne själv o pappa! =)  Själv har jag kollat på Grey´s som vanigt på onsdag kvällar! =)

Nu blir det alvedon, nässpray o sängen! Godnatt!

Förkyld!


Ja, nu har även jag åkt dit på en förkyning! Har inte varit sjuk på över ett år så man ska väl inte klaga! Det värsta är ju om jag smittar lilltjejen! Vill inte att hon ska få så här ont i halsen!!! Det är så skumt, när man INTE röker så gör det tio ggr ondare i halsen när man blir förkyld! Märkte det för några år sedan oxå när jag inte rökte på tre månader o blev förkyld. Jätteont i halsen!
Så idag blir det soffan o kurera med c-vitamin, alvedon o nässpray! S

Grattis Jugge! =)


Ja, idag fyller Jugge år så det har varit fullt hus hela dagen! Väntar nu på de sista gästerna... Har ju varit kalas väder iaf! =) Satt ute o fikade i solen! Jätteskönt!!! Lillan har gungat  i hängmattan med faster Karin o även sovit i mammas famn en stund! Mysigt! O hissa flaggan måste man ju när nån fyller år! =)

Lite bilder kommer här:

Flaggan hissad!

Tårtan

Celine o faster Karin

Celine o Karin igen

Tårtätning!


Tio timmar!


Ja, inatt sov Celine tio timmar i sträck! rekord hittills! Hon sover alltid mellan 8-9 timmar så det är jätteskönt att få sova på natten! Var bara de första veckorna som hon vaknade ofta o ville äta. Lite häftigt ändå att hon vet när det är natt redan! =) På dagarna sover hon bara kortare stunder. Ja, skönt är det iaf! Vet dom som har det betydligt jobbigare...

Idag ska jag o Celine åka o hämta upp mormor o sen ska vi till Birsta o köpa en present till Jugge som fyller år imorgon!! Sen följer mormor o ev. moster med hit o grillar ikväll! Mysigt! Våran premiär med utegrillen i år! Ska göra grillspett bla. Hoppas på lite bättre väder framemot kvällen!

Nu är det väl bäst man gör sig klar o åker inöver staden!

Lyssnar??


Lite rolig bild på Celine! Hon tittar på sin farmor när hon pratar! Undrar vad hon tänker egentligen..? Haha! Hon blir nog en bra lyssnare, eller vad tror ni!? =)

Trist väder!


Ja, vart tog det härliga vårvädret vägen?? Hade tänkt varit ute o kratta imorse men det blåste ju så mycket o då är det svårt att få ordning på löven! Sen på em kom det en härlig hagel skur!! Så vi har bara varit inne o myst idag!
Ikväll är det Grey's anatomy!! Ska jag se på iaf! =)
Nu ska jag o lilltjejen mysa vidare! Har lite tvätt att hänga oxå...

Så blev den!


Så var bloggen klar! Ett stort tack til Kristina som hjälpte mig! Jag är jättenöjd! Så tack tack! =)
Var ju hos henne idag då några timmar o sen hämtade jag mamma på jobbet o följde med hemme hem o blev bjuden på middag! Mammas köttförsbiffar är inte dum dom! =)
Ikväll har vi bara softat o kollat på Desperate Houswives!
Imorgon blir det nog bara en hemma mys dag! Har varit ute o ränt flera dar nu! Har ju lite o fixa med hemma här oxå med trädgård o allt!
Nu blir det snart sängen!
Godnatt !

Godkväll!

Idag har jag o lillan varit ute o hälsat på lite här o där! =) var först till Hanna sen mamma o till sist farmor! (Celines)
Charlie var så gullig o krama o pussa Celine! Så fort hon lät lite var han där o skulle ge henne en kram! Haha! Gullungar! Hanna tog ett så gulligt kort när Charlie håller om Celine =) Så sött!
I morgan ska kristina hjälpa mig med bloggen! Kuul! Hon är bra på att fixa med allt sånt så jag är glad att hon vill hjälpa mig! Tack på förhand kristina! =)
Nu ska jag o lillan baba! Godnatt!

Systemkamera

Har varit till brorsan ikväll o kristina fick en kamera när hon fyllde år så hon tog några bilder på Celine! Vart väldigt klara o fina bilder med den! Hon ska få ta några fler bilder nån dag snart hoppas jag!






Börja Blogga!

Såå, då var det dags även för mig att börja blogga! Måste nu lära mig alla finesser man kan göra med sin blogg! =) Tar gärna emot tips om någon har!??

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0