Kalashelg!

Sorry för dålig uppdatering, men i helgen har det varit fullt upp med 2års firande! Mycket tårta och paket har det blivit. Favoriten blev den talande pappegojan från mormor! Även dammsugaren från Sussie å Milo blev en hit! Tack alla för de fina paketen!

Lite bilder från helgen:

Tårtbakning

Gott med grädde




Ena tårtan

Väntar...

Har just blåsit ut ljuset

Ballonger på dörren såklart!

Mer tårtätning!








Nu ska jag kika om det är något sevärt på tv! Har ju tyvärr sett slut på Dexter...









Gokväll

Är helt slut nu efter en dag i Birsta! Tog mig lite härlig egentid idag och strosade i massa affärer. Blev en hel del shopping!

Blir inge Pippikalas för de hade tydligen utgått ur sortimentet!?!?! Haaalååå pippi kan väl inte utgå?? Hon är väl alltid populär?
Finns att beställa på internet, men vet ju inte om vi hinner få det innan helgen så det blev Nalle puh istället. Men en Pippiklänning får lilltrollet ha på sig iallafall. Men hon älskar ju puh oxå så det blir bra det!

Nu blir det sängen med en bok! Börjar 7 imorgon så det är bäst att lägga sig i tid!

Godnatt!


Fredag

Har varit ledig 2 dagar nu inför jobbhelg. Igår var jag å lillan hem till Hanna och hälsade på och idag har vi bara varit hemma och stökat på. Hon har inte varit still en minut under hela em och kvällen mitt lilla yrväder! Hon har en otrolig energi och är på väg nånstans hela tiden! Hon pratar och sjunger och grejjar och det är så kul att se henne!

Ska ju som sagt jobba i helgen..Känns rätt ok då jag varit ledig 5 helger nu. Börjar 12 i morgon så jag får ju en liten sovis iaf.

Nu ska vi ha lite fredagsmys och se på Dexter!








Tisdag

Lillan är på dagis och jag ska åka och jobba kvällen om ett par timmar. Frågan är nu om jag ska lägga mig och slappa eller om jag ska säda av lite här eller om jag ska åka till staden en sväng...
Tänkte köpa lite grejjer inför kalaset som ska hållas 26.e då lilla tjejen fyller 2 år!
Förra året hade vi Nalle puh tema och i år tror jag det blir Pippi tema. Lillan är alldeles tokig i Pippi! Dom hade fått ett Pippihus till dagis idag och Celine gick direkt fram till det och satte sig ner och började leka. En av fröknarna berättade att de sjungit pippi sången härom dagen på sångstunden och då hade Celine studsat upp och börjat dansa inför allihopa där! =) Gullungen min ♥



Smaklöst

Har inte känt någon smak sedan typ i tisdags pga av förkylning. Det jobbiga är att jag varit sugen på massor av saker ändå men inte kunnat tillfredsställt det. Sjukt jobbigt! Rätt trist att inte ha nån smak...Vi hade planerat china i lördags jag å darling, men det kändes liksom inte lönt utan smak. Sparar det till en annan gång då jag verkligen kan njuta av det!

Bjuder på en bild från kvällsfikat. Nej, vi har inte kallt hemma, men lillan gillar mössor =)

Cool tjej liksom

Perfekt Home

Har under hösten och vintern varit på flera Perfekt Home partyn och fått ett ha begär på typ allt som finns där! Det är så otroligt mycket fina saker! Så mycket i min stil! Ska snart ha ett party här hemma oxå. I just love it! Lite bilder här på de grejjer jag köpt hittils:

Jättefin fotoram man kan snurra på med plats för 2 foton

Nu fick Lalla vara med i bloggen oxå=)

Två höga ljusstakar. Riktigt tjusiga



Har två av dessa ljusstakar på sängstommen

Å mera ljuslyktor! Älskar ju ljus så det blir mycket sånt

3- pack för 179 kr

En bricka med 4 stoora ljuslyktor! Kan ha en som skål för tex chips brevid om man vill oxå










Yoga och Mi fiesta

Godmorgon!

Har ju för kanske ett halvår sedan börjat på Yoga här i byn på måndagkvällar. Det är superkul och jättebra träning som passar mig perfekt! Det bästa är att det är så nära och jag slipper åka in till stan.
Nu har tjejen som håller i det även börjat med Mi fiesta en timme före Yogan börjar så jag och grannen provade på det igår. Var rätt kul men känns lite långt med tre timmars träning på en gång. Känns i kroppen idag oxå kan jag lova! Men träningsvärk är ju en positiv smärta. Man känner att det gjort nån nytta och det känns bra. Får se om jag fortsätter med dansen eller om det bara blir Yoga som vanligt...

Var ju iväg och åkte bräda i söndags oxå! Vart en riktigt härlig dag med mycket kul åkning! Måste snart iväg igen!

Idag ska jag på china med jobbet! Ska bli grymt gott!! Älskar china mat!

Nu ska jag slå på min nya skiva med Alan Jackson och göra lite nytta här hemma! Ha en bra dag!


Nya brallor

Var iväg och köpte mig ett par nya tjusiga snowboard brallor idag! Blev att par svarta Burton. Är jättenöjd med mitt köp och i morgon ska vi till Hassela jag å Jugge så då får jag inviga dom! Ska bli kul! Bilder på de nya byxorna kommer här:










Nu ska vi lördagsmysa!!

Medium avslut

Sitter och laddar för lite matlagning..Blir rödspätta idag! Det ni! Ikväll till fredagsmyset blir det nötter och ramlösa! Har blivit smått besatt av ramlösa orginal på burk. Den är ju sjukt god!

Vi ska se de två sista delarna av serien medium. Har följt den sedan den började för ca 6 år sedan och vi har sett vartenda avsnitt och nu är tydligen serien slut så det känns lite trist! Har ju liksom "känt" familjen så länge nu. Men det ska bli kul att se hur de har gjort slutet iaf.

Potatisen väntar på att få sig ett bubbelbad! Ha en mysig fredakväll!

Birsta mm..

Hunnit med en del idag! Vaknade vid 7 imorse och busade med lillan fram till 11 då hon skulle till dagis och sedan åkte jag till Birsta och shoppade några timmar innan jag åkte och jobdade kvällspasset.

Köpte nya sängkläder på Hemtex. Älskar bommulssatin sängkläderna och kan inte ha nåt annat numera. Verkligen en lyxig känsla att sova i!
Annars köpte jag inget speciellt, bara lite småsaker som shampo, handukkar och sånt.
Är ju så kul att gå och kika i affärer. Finns så mycket fint jag vill ha!

Nu ska jag ladda bryggen och sen sova! Upp tidigt imöra för att jobba igen! Godnatt!

Ändrade planer och äppelpaj!

Blev så att Sussie å Milo kom hit å busa istället! Jag snodde ihop en äppelpaj som vi mumsa i oss! Är ju såå gott med paj! Det är faktiskt det enda i söt-sak väg som jag äter! Ni som läste denna blogg förut vet ju att jag slutade äta socker för ca 1 år sedan nu! Det har gått jättebra! Det bästa är att jag tappat 13 KILO på detta år så nu har jag bara ett par (ca 3) kilon kvar till min vikt jag hade vid inskrivningen hos barnmorskan! Gick ju upp 30 kilo totalt under graviditeten så jag tycker jag gjort det rätt bra ändå, trots att det tagit nästan 2 år.

Har ju hållit upp ett år nu då med undantag för julhelgen och eftersom det gått så bra och jag passerat min målvikt så har jag nu bestämt mig för att jag får unna mig lite paj ibland. För det är något jag verkligen tycker om och dessutom är det inte alls mycket socker i en paj!
Kommer naturligtvis inte sitta här och äta paj varje vecka, men ibland, då jag vill lyxa till det lite!

Nu ska jag laga mat! Blir korvstroganoff här idag! Kraam!


Godmorgon!

Har inte varit inne här på bloggen på så länge så jag blev lite brydd när jag fortfarande har besökare här varje dag! =)
Ska försöka börja igen nu med bloggningen. Är ju så kul att ha kvar sen och kolla tillbaka!

Mycket har hänt sedan jag bloggade sist. Hade tänkt skriva lite om tiden som gått men det är ju omöjligt att samanfatta allt så vi nollar här och kör på i nutid istället!

Idag är jag å lillan ledig så vi sticker till Granloholm och busar med kompisarna Sussa å Milo!


RSS 2.0